Dobrodošli u našu obitelj koja godinama njeguje prirodno i lijepo kao osnovni slogan toplog i ugodnog doma. Obitelj nam je bila uvijek važna i generacijski smo sve podređivali očuvanju temeljnih vrijednosti kako su nas učili naši „stari“. Hvala im na svim savjetima i stečenom znanju. Danas znamo cijeniti život i sve ono što on nosi sa sobom. Vođeni tom mišlju krenuli smo davne 1967. godine s  idejom kako približiti ljudima oko sebe ono čega smo postali svjesni: kako se uz malo više truda i s malim stvarima može život učiniti boljim, a naš dom ljepšim i ugodnijim.

„Prvo je drvo“  govorio je naš djed Milan, koji nam je pokazao svu ljepotu i toplinu tog prirodnog materijala, kojega čovjek koristi u najvažnijim sferama svog života. Ta činjenica odredila je smjer u kojem moramo ići. Poštujući prirodu, ali i čovjeka, odnosno njegove potrebe kroz individualni pristup, stavljajući naglasak na funkcionalnost, osobnost i kvalitetu ovakav smjer jamstvo je uspjeha kojim se  naš proizvodni program izdiže iznad svih očekivanja i dostupnih standarda.

Ponosni smo na svoje naslijeđe i znanje koje prenosimo s koljena na koljeno, učeći nove naraštaje osnovnom principu rada u skladu sa novim dostignućima i tehnološkim napretkom, poštujući jedan jedinstveni princip sadržan u tri riječi – KVALITETA, STIL I VRIJEDNOST!

Naš tim sačinjen uglavnom od članova obitelji, ima vrhunske majstore, montažere, i savjetnike koji su Vam na raspolaganju za sve savjete, pitanja i preporuke.

Naše radno vrijeme uvjetovano je rokom izrade, isporuke i montaže u skladu sa Vašim zahtjevima.

Naše zadovoljstvo je – Vaše zadovoljstvo, jer mi smo tu radi Vas!

Dobrodošli u Stolariju Lacković, profesionalan tim čija je osnovna zadaća učiniti svaki dom posebnim i UGODNIM!

 

Vaš  Lacković tim

Stolarija Lacković