Naš cilj je osigurati Vam najbolji odnos kvalitete i cijene i stalnim poboljšanjem naše proizvodne tehnologije obrade drva, istovremeno imajući u vidu ekološki utjecaj na naš planet.

Svi naši proizvodi osim dugog vijeka trajanja, čime smanjujemo ponovnu proizvodnju, imaju i onu drugu vrlo važnu komponentu, a to je njihova obnovljivost i ponovna uporabna vrijednost. Ovo je vrlo važno pogotovo u današnje vrijeme kada industrijalizacija i globalizam generiraju kratkotrajne proizvode koji zbog svog sastava ne mogu biti reciklirani i odbacivanjem stvaraju nekoristan i neobnovljiv otpad.

Mi stvaramo generacijske proizvode kojima sigurno pridonosimo očuvanju prirode. Naši proizvodi napravljeni su da traju!

Sve to jamčimo dugogodišnjim iskustvom i predanošću našem radu, ali i zaštiti okoliša u svim domenama našeg rada.

 Društvena odgovornost stolarije Lacković

Uspjeh poduzeća može se mjeriti na mnogo načina. Osim financijskih pokazatelja i ugleda u poslovnoj zajednici, tu su i izvrsnost usluga koje se nude kupcima, uspješnost u pružanju mogućnosti za profesionalni i osobni razvitak zaposlenih te doprinos boljitku zajednice u kojoj poduzeće posluje.

Stolarija Lacković oslanja se na multidisciplinarni pristup u pružanju usluga te na kvalitetu i moralni integritet kao temelje svojeg poslovanja. Svi zaposlenici, generacijama su posvećeni ostvarenju zajedničkih vrijednosti i postizanju standarda izvrsnosti, što stvara kulturu povjerenja između poduzeća i kupaca, ali i između poduzeća i svih zaposlenika.

Na naš pristup društveno odgovornom poslovanju utječe spoznaja da utjecaj na društvo uvelike proizlazi iz načina na koji pružamo profesionalne usluge svojim kupcima. U skladu s tim, težimo postizanju izvrsnosti usluga i stalnom poboljšavanju u tri područja:

  • odgovornom i profesionalnom ponašanju
  • ulaganju u profesionalni razvitak zaposlenika
  • brizi za lokalnu zajednicu i globalne izazove

 

Naše područje proizvodnje je ručna izrada namještaja – stolarija, a naša misija je zadovoljiti potrebe i želje čovjeka, u skladu s prirodom!

 

Ručna izrada namještaja