Pogledajte što poznati i mediji kažu o nama i našem radu

 

  •  VOLIM DRVENU KUHAČU I  DRVENI KREVET!

    „Tri, dva , jedan i …..kuhaj, pa onda u  krevet!“, s osmjehom kaže jedan od najboljih i nasimpatičnijih kuhara Hrvatske. 

    Tomislav Špiček, kuhar

Uvijek sam volio raditi i biti okružen drvom. U mom domu važno mi je da je sve kao i u jelima koje spremam sve lijepo posloženo. Volim imati lijepe i kvalitetne stvari koje će mi dugo trajati, tako nam je Stolarija Lacković napravila prije 15 godina bračni krevet od punog drva. I nakon svih tih godina on je čvrst i stabilan kao prvog dana, što mi je jako važno jer sam ja ipak „veliki“ čovjek. Zato uvijek stavljam naglasak i u svome radu, a i u životu na kvalitetu. U trgovačkim kućama mogu se naći razni kreveti i lijepi i veliki, ali kada znate da je nešto napravljano upravo za vas prema vašim željama, potrebama, ili u kulinarskom žargonu „ a la cart“ to doista ima posebnu vrijednost. Tajna svakog uspjeha je da osim znanja koje morate imati, potreban je i osjećaj za to što radite i vaša predanost poslu, a upravo to se nakon ovog lijepog iskustva sa Stolarijom Lacković i potvrdilo. Zato je moje zadovoljstvo time i veće, jer sve što smo željeli,  smo i dobili.

Posebno je sve ono što je napravljano po mjeri čovjeka, zato sve pohvale za Stolariju Lacković, i naravno velika preporuka svima koji žele svoj dom učiniti toplijim i posebnim, živjeli!

TOMISLAV ŠPIČEK, KUHAR

 

MOJA KUĆICA, MOJA SLOBODICA!

„Svaki dan može biti poseban ako ga sami takvim napravite, ali sigurno je najvažnije da sve to radite s ljubavlju“, omiljena je izreka gđe Štefice Nunić, vesele domaćice iz Jablanovca!

Kao i svi,  i ja sam željela biti okružena lijepim stvarima, a k tome da su i funkcionalne. Imam lijepo suđe, porculanske servise, šalice i osim što uživam zajedno sa svojom obitelji i gostima u raznim  čajevima i kavicama,  volim ih i vidjeti . Tako da mi je jedna od prvih  želja kada smo uselili u novu kuću bila kupiti vitrinu kakvu sam zamislila. No to nije bilo nimalo lagano jer sve što smo našli nije odgovaralo mojoj zamišljenoj slici, ni potrebnim dimenzijama. Kako su majstori netom pri useljenju montirali drveno stepenište te štokove i vrata, dogovorili smo izradu i ostalog namještaja, konkretno vitrine od punog drva. Skicirala sam vitrinu sa staklima, ladicama i vratima. „ To uopće neće biti problem“, kazao je g. Zlatko, „ Dođite kod nas u stolariju, pa da vidite što smo već napravili, te odaberite boju i vrstu drveta“. I tako je krenula realizacija moje želje u kojoj uživam već punih 15 godina. Pogledajte kao nova je, naravno morate je paziti i održavati, ali i to je vrlo lako ako se držite preporuka majstora. Dalje je sve išlo samo od sebe, nismo više tražili gdje ćemo kupiti krevet, kuhinju i komodu. Nismo više gubili vrijeme, ali i novac, te smo sve ostalo dali napraviti po mjeri i naravno našim željama. Sve što smo dali napraviti ima dizajn koji ne podliježe vremenu, generacijski je,  a pravi dokaz je i to što je moja kćer Maja po zanimanju primalja, oduševljena vratima koja su napravljena dok je još bila mala. Gosti, koji nam dolaze misle da smo namještaj naručili iz inozemstva, te su ugodno iznenađeni kada im kažemo da tu malo dalje u Jablanovcu ima stolarija koja radi „čuda“, i nakon naše preporuke i oni su postali dio zadovoljnih kupaca stolarije Lacković!

Ja sam domaćica i uvijek brinem za svoju obitelj i za naš dom koji je ostvarenje svih želja ukućana i kao takav je naša oaza veselja , topline i mira – uživamo u svim stvarima koje imamo, jer su posebne, vrhunske i trajne.

ŠTEFICA NUNIĆ, DOMAĆICA

 

KAMEN PO KAMEN PALAČA

Sve važno dolazi iz dogovora i zajedništva, a ako tako započne zajednički život prepoznajući dobre stvari, sigurno će biti uspješan!
Naglasio je mladi bračni par Ana Marija i Filip iz Zaprešića!

U braku smo već 4 mjeseca, te poput  svih mladih bračnih parova pomalo se kućimo. Završavamo dio po dio. Netom prije svadbe uselili smo u zajedničku kuću koju još uvijek završavamo kako možemo. Tako da se snalazimo i nabavljamo dio po dio namještaja, jedan dio starog namještaja smo za prvu ruku i sami renovirali dok ne dobijemo priliku za kupnju novog. Pri odabiru štokova i vrata nismo se mogli dugo odlučiti,  jer sve što smo našli nije nam sjelo. Tako je mama Štefica predložila da vidimo sa Stolarijom Lacković kakve opcije nam mogu ponuditi, te da vidimo i sami što su do sada izradili. Iako smo se na prvu složili skoro smo odustali, jer smo pretpostavili da si to nećemo moći financijski priuštiti, „ Ako se radi po mjeri sigurno je skupo“ – mislili smo. Mama Štefica je bila uporna i na njen nagovor odlučili smo otići u stolariju i pogledati. Gosp. Milan nam je pokazao štokove i vrata koja su upravo izrađivali u sklopu izrade cijelog interijera za jednog velikog kupca, u kojem je bilo nekoliko vrsta materijala i  oblika. U razgovoru s majstorom Milanom došli smo do nama prihvatljivog rješenja. Odlučili smo se za bijele štokove i vrata koja su upravo ono što smo željeli, a nigdje nismo našli!.

Mlada smo obitelj i rastemo po svim  pitanjima, pa tako i kod namještanja naše kuće, kompletirati ćemo dio po dio. U tom smislu sigurno smo našli  pouzdanog partnera s kojim možemo dogovoriti i ostvariti željeno – Stolariju Lacković.

ANA MARIJA I FILIP HARAPIN, MLADI BRAČNI PAR

 

RUČNA IZRADA, DOSTAVA I MONTAŽA – PRAVO RJEŠENJE ZA MENE!

„Nismo dovoljno bogati da bi kupovali loše, zato sve kupnje ne prepuštamo slučaju“!
Istaknuo je  Damir Pavlek iz Gračana.

Drvo je prvi i zadnji odabir mene i moje obitelji kada su u pitanju kreveti. Taj prirodni materijal je pravo osvježenje u mnogobrojnim stvarima koje nas okružju, a koje su od umjetnih materijala. Rekao sam: “Dajmo sebi barem tu privilegiju da 1/3 svog života, koliko provedemo u krevetu,  budemo u kontaktu sa prirodnim materijalima“. Ne mogu reći da smo izbirljivi, sitničavi, ali uvijek volimo napraviti malo istraživanje i procjenu svega što kupujemo, pogotovo ako je za neki dulji period. Tako i u traženju kreveta na kat za naše dečke, napravili smo malo istraživanje i uspoređivanje materijala, čvrstoću, izgled, funkcionalnost i naravno cijenu. Dizajna ima različitih, i na početku nam se sviđalo dosta kreveta koji su bili izuzetno lijepi, no smanjene kvalitete. Uspoređujući cijene shvatili smo da gotovo da i nema razlike ako kupimo gotov krevet ili ga damo izraditi po narudžbi. U prilog tome je išlo i to da kod narudžbe možemo osim odabira  materijala, ostvariti i neke posebne zahtjeve; U našem slučaju su to ogradice sa svih strana na oba kreveta i malo proširene i povišene od standardnih mjera, jer nam se dečki pri spavanju dosta „vrte“ po krevetu, pa da ne padnu.

Kako su kreveti na kat dosta visoki, jako je važna i čvrstoća i stabilnost, koja kod ovakve izrade nije upitna. I na kraju, što je za mene najvažnije, a to je da ne moram brinuti o prijevozu i dostavi, te također ne moram kao uvijek, zvati susjede ili kumove da mi pomognu montirati krevet, jer kod kupovnih sve dobijemo u „kitu“ i sami moramo složiti. U ovome slučaju, majstori su dostavili krevet i lijepo ga sastavili, tako da je naš posao bio samo da stavimo madrace i navučemo posteljinu.

Ovom kupovinom smo izuzetno zadovoljni jer smo dobili vrijednost za novac koji smo platili! TO JE ODLIČAN OSJEĆAJ!

DAMIR PAVLEK, MAGISTAR EKONOMIJE

 

 

 

Mediji o nama

 

Naši dragi kupci

Svi naši kupci, s godinama, postaju i naši prijatelji, te svoje zadovoljstvo prenose i na svoju djecu koja odrastajući također postaju naši vjerni kupci. Zajedno gradimo vrlo bitan dio njihova doma i pomažemo im u situacijama kada kreću u novi život ili kada žele promjene u najvažnijem dijelu njihove okoline, a to je njihov DOM!

 

Posebno i iskreno

I ovim putem zahvaljujemo svim dragim kupcima, prijateljima na njihovoj dugogodišnjoj vjernosti i povjerenju koje su nam dali, s iskrenom željom i vjerom u još puno, puno dobrih i lijepih godina!

Hvala!