Proizvodni program

Naručite namještaj po mjeri i iskoristite svaki centimetar svoga prostora!

 

Gotovo je nemoguće snaći se u moru informacija i pojmova, kojima vas zatrpavaju razni stolari ponudama vezanih uz namještaj. Zato je namještaj po mjeri kvalitetno, brzo i učinkovito rješenje opremanja doma, pogotovo ako gabariti prostora odstupaju od standarda.

Funkcija namještaja je u prvom planu. Namještaj mora imati svoju svrhu i mora biti udoban i kvalitetan. Samo lijep namještaj neće vas dugo činiti sretnim. Prilikom uređenja Vašeg doma većinu od Vas ne zadovoljava industrijski proizveden namještaj u tisućama primjeraka.

Iz tog razloga, prema Vašim potrebama i željama, nudimo namještaj iz vlastite proizvodnje izrađen od vrhunskih materijala! Individualnim pristupom svakom kupcu kreiramo namještaj stavljajući naglasak na funkcionalnost, osobnost i kvalitetu.

[box border=”false” background=”primary” color=”white”]Često prevladava mišljenje da je namještaj izrađen po mjeri skuplji od gotovog. To je posve netočno. Osim činjenice da u potpunosti iskorištavate svaki centimetar svoga doma, možete dobiti željeni namještaj po vrlo prihvatljivim cijenama!
[/box]