Drvene obloge/oplate mogu se postaviti i na unutarnje i na vanjske zidove, kao ukras ili radi poboljšanja izolacije zida koji prekriva; na vanjskom zidu koristi se i radi zaštite izloženog zida od vremenskih prilika.

Za Vas možemo napraviti obloge za cijele zidove kao i za dio zida te drvene obloge za stupove, noseće grede ili bilo koju drugu namjeru kada želite sakriti dio betona ili prostor učiniti toplijim ili ugodnijim stavljajući drvo. Sve kombinacije su odlične, te u skladu s ostalim dijelovima prostora mogu izgledati i rustikalno, originalno bez vremenski – jednom riječju SAVRŠENO!

Često se izrađuju kao inovativna dizajnerska rješenja kada se nastoji prostor učiniti toplijim, ali i prestižnim. Mogu se raditi od iverice koja je oplemenjena furnirom ili MDF-a koji se boji i lakira. Najčešće se izrađuju obloge stupova i zidova u hotelima i poslovnim prostorima, a upravo naša specijalnost je izrada obloga u saunama koje su pravo umijeće jer se sastavljaju iz više dijelova drveta i kao takve predstavljaju pravi ” filigranski” rad.

Savjet za održavanje: najvažnije kod svih drvenih površina je da se moraju održavati isključivo sredstvima za drvo, jer to jamči dugovječnost i postojanost.