Komoda

Komoda nije nužno namještaj za spavaću sobu, ali ako imate dovoljno prostora, preporuka je da ju uzmete. Ona može sigurno upotpuniti slobodni prostor u sobi, a može i biti odličan stalak za TV ili odlaganje slika te intimnih stvari i uspomena.

Redovito se radi u skladu sa regalom ili vitrinom s kojim čini cjelinu u dnevnom boravku.

Regal

Regal je standardni dio namještaja svakog dnevnog boravka. U regalu čuvamo različite predmete, na njemu držimo TV, možemo napraviti i biblioteku, mini bar i još mnogo toga. Regali su uglavnom postavljeni nasuprot garnitura za sjedenje, a mogu biti minimalni ili pak prekrivati cijelu površinu.

Vitrina

Kao i regali, vitrine se mogu sastojati iz nekoliko dijelova, koji će i diktirati njenu uporabu. Može imati stakleni dio za izlaganje porculanskih servisa i kristalnih čaša, pa sve do zatvorenih dijelova sa vratašcima i ladicama u koje redovito stavljamo stvari koje svakodnevno koristi cijela obitelj od dokumenata do starih slika. One mogu biti stilske, tradicionalne ali i vrlo moderne koje sa raznim vrstama drveta i boja mogu biti pravo remek djelo i ponos domaćina.