Suvremeni i užurbani način života zahtijeva i drugačije forme stanovanja. Premda koncipiran gotovo kao monovolumenski, stan u zagrebačkom središtu otkriva bogatu prostornu dinamiku.

Po zidovima boravka su bijeli ugrađeni ormari bez izrazitijeg funkcionalnog naglaska, rađeni prema načelu ventiliranih fasada – za odijela, rublje, posude, knjige, registratore pa i kuhinjske elemente. Danas mogu biti jedno, sutra drugo, a istodobno oboje.

U sredini sobe nalazi se višenamjenski ormar-stol, gotovo monoblok stroja, kao glavna vizualna senzacija. Minimalistički ornamentalizam horizontalnih drvenih letvica, ta ekskluzivnost ovojnice u stilu Miesa van der Rohea, sjajno je oličenje raskošne askeze – tako drage novomu minimalizmu. Ormar vizualno dijeli kuhinju od dnevnog boravka, a istodobno je i stol za blagovanje, mjesto za televizor, ploha za odlaganje stvari i ambijentalno rasvjetno tijelo. Njegov geometrijski strukturirani grafizam doseže snagu pokreta koju rustika cigle na suprotnome zidu zatomljuje. Ona je iznuđeni potez, popuštanje nepotrebnu ponavljanju.

Načelom kutije u kutiji, spavaonica s kupaonicom oblikovana je posebnim senzibilitetom – kao mjesto malih rituala.

Ovo je samo jedna od mnogobrojnih mogućnosti koje možemo izraditi za Vas i učiniti Vaš dom, poslovni prostor mjestom koje odiše posebnošću i u pravom smislu daje svima koji dođu poruku o Vama!