Od pamtivijeka pa do danas stol je jedan od najvažnijih dijelova svakog doma. Svaki dom ih ima i nekoliko. Prema namjeni ih možemo podijeliti na: kuhinjski, blagovaonski stol, stolić u dnevnoj sobi, radni stol, dječji radni stol, radni stol za računalo…

Svi oni imaju zajedničku funkciju, a to je besprijekorno „služiti“ svom vlasniku.

Naravno da suvremeni dizajn uvijek i iznova stvara nove trendove i postavlja nove zahtjeve pred proizvođače, ali to je samo dio naše uloge majstora stolara i naš je poziv svojim stručnim znanjem i inovativnošću, suvremenom čovjeku kvalitetno odgovoriti na sve njegove zahtjeve i potrebe življenja.

Stol u dnevnom boravku

Dnevni boravak mnogima služi i kao blagovaonica. Izaberite stol koji se može sklapati kako bi zauzimao što manje mjesta, a po potrebi zadovoljio i veće društvo ili masivni stol koji će Vašem dnevnom boravku dati dojam raskoši i gracioznosti. Obiteljski stol mjesto je u kući oko kojeg se obitelj najviše okuplja, te je kao takav uvijek do sada ima posebno mjesto u svakoj obitelji. Bilo da se radi o objedima, slavljima, dogovoru ili nekoj zabavi stol je sigurno dio namještaja koji je najviše u opticaju, kojim se služe svi članovi obitelji. Izrada po mjeri sigurno će biti odgovor ukoliko želite taj važan dio namještaja učiniti čvrstim, funkcionalnim i prilagođenim svakom prostoru i veličini obitelji.

Stolić

Stolići spadaju u legendu namještaja svakog dnevnog boravka. Nazivaju se još i stolić za kavu, stolić za dnevni boravak, klub stolić i slično. Stolić ima funkciju da se na njega odlože sitnice dok sjedimo na garnituri za sjedenje. Stolić može biti različitih oblika i dimenzija, ovisno o vašim željama.