Predsoblje je prijelazno područje u kojem izlazimo iz svijeta koji nam podiže bilo i ulazimo u svijet u kojem tražimo smirenje i opuštanje.

U toj tranziciji obično na brzinu odlažemo garderobne predmete koji nas štite od utjecaja vanjskog svijeta prije ulaska u svoj dom. Ustvari, rasterećujemo se u tom često vrlo skučenom prostoru, stoga je izuzetno važno na kvalitetan način iskoristiti svaki milimetar prostora.

Ovisno o načinu življenja prostor svakog predsoblja mora sadržavati neke osnovne dijelove namještaja u koje odlažemo većinu stvari prilikom povratka u svoj dom ili iz kojih ih uzimamo prilikom napuštanja doma.

Neizbježni dio tog inventara je jedno uklopljeno zrcalo u kojem se pogledamo kako bismo vidjeli da je „sve na svom mjestu“ prije nego napustimo svoj dom.

Kao dio oblika suvremenog namještaja zadaća mu je zadovoljiti osnovne potrebe prostora i osobe koja ga koristi i dovoljno je riječima prenijeti osnovne informacije do nas i zajedno ćemo pronaći rješenja prema Vašim potrebama.

Naša kvaliteta izrade jamči da će Vas namještaj besprijekorno služiti dugi niz godina, jer je napravljen da traje!