Dnevni boravak – Srce Svakog Doma!

Dnevni boravak je srce svakog doma. U tom prostoru najviše boravimo. U dnevnom boravku se odmaramo, družimo pa čak i spavamo. Zato dnevni boravak moramo urediti na način da zadovoljava i estetske i funkcionalne norme.

Pri uređenju i odabiru namještaja bilo koje prostorije u stanu ili kući osnovna ideja je definirati njenu namjenu i u skladu s tim odabrati namještaj. Jednom kada ste odabrali i namjestili osnovne komade namještaja sve ostalo možete s vremenom nadopunjavati, unositi nove dekorativne detalje ili pak mijenjati stilove ovisno o raspoloženju, godišnjem dobu ili nekim drugim kriterijima, što je očita prednost namještaja izrađenog po mjeri.

Svaki komad namještaja ima svoj CERTIFIKAT izrade, u kojem je vidljivo sve od početka do kraja proizvodnje, tako da je kasnije ukoliko se odlučite za promjenu ili nadopunu namještaja u dnevnoj sobi možete to učiniti bez ikakvih problema prateći stil, boju, vrstu materijala i način izrade. Sve u istoj kategoriji što je vrlo važno, pogotovo kada prođe nekoliko godina od kupnje. Tako da s vremenom možete kupovati dijelove namještaja za koje prije niste imali prostora ili financijskih mogućnosti.